Nis

İsmet Birgül Geleneksel Resim Yarışması kapsamında öğrencimiz Ebrar SOYLU İstanbul üçüncüsü oldu. Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Harun AÇAN'ı ve okulumuz öğrencisi Ebrar SOYLU'yu tebrik ederiz.

Nis

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) uzmanları tarafından Meslek Seçimi ve Lise Türleri konulu seminer verildi.

Nis

" 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Rehberlik servisimiz tarafından pano çalışması yapıldı. Okul bilişim rehberimiz tarafından ise konferans salonunda seminer verildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize "İletişim Becerileri Semineri" semineri verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitlerimizi Anma günü okulumuzda çeşitlitli etkinliklerle kutlandı.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şairimiz M. Akif ERSOY'u anma programı düzenlendi.

Kurtuluş  Savaşı'nın en zor dönemlerinde yazılan ve içinde bulunulan şartları en güzel biçimde ifade eden İstiklal Marşı'nı yazan Milli Şairimizi M. Akif ERSOY rahmetle anıldı. Ruhu şâd olsun.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda.
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

8-14 Mart tarihlerinde kutlanan "Bilim ve Teknoloji Haftası" ile ilgili olarak okulumuzda pano hazırlandı.

Okul Mescidimiz duvarlarına " Kalem İşi" tekniği  ile tek renk  Hat yazıları uygulandı. Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Harun AÇAN'a ve süsleme çalışmalarına katılan 5/B - 6/B öğrencilerine teşekkür edriz.

Şbt

Mimari tasarım ve ürün geliştirme  sürteçleri hakkında bilgi almak için 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizle  ağaç işleri atolyesi ve Modaokodaki iç mimarlık atolyeleri ziyaret edildi.

Öğrencilerimizle birlikte piknik etkinlikleri doğa gezileri düzenlendi.

May

Eğitim ortamlarının ağaçlandırılmasını sağlamak için okulumuz bahçesine defne fidanı dikildi.

May

Okulumuzun uygun mekanlarına öğrencilerimizin çalışmaları asıldı.

Nis

Akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda öğrencilemize lise tanıtımları olan bilgilendirme faaliyetleri  gerçekleştirildi.

Nis

8. Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) uygulandı. Değerlendirme yapılarak sonuçları öğrenci ve velilere bildirildi.

Nis

Meslekî Uygulamalar kapsamında öğrencilerimize nasıl müezzinlik yapıldığı öğretildi. İmam hatiplik, müezzinlik yaptırarak bilgi ve becerilerini geliştirme imkanı sağlandı.