Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşının kabulü yapılan törenle kutlandı.

Aynı acıların yaşanmaması için Mehmet Akif, "Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın" demiştir.

Mübarek üç aylara girişimizin sebebine okulumuzda üç aylar panosu hazırlandı. Üç ayların hayırlı olması dileğiyle..

Şbt

Okulumuzdaki yapılan iyilik etkinliklerinde "İyilik Kartı" biriktiren öğrencilerimize hediye töreni yapıldı.

Hediyelerin temin edilmesinde emeği geçen Mahalle Muhtarımız Kadir Delibalta´ya ve Okul aile birliğimize üyelerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Ock

Bu eğitim öğretim yılında açılan okulumuzda ilk karneler dağıtıldı. Törende dereceye giren öğrencilerimize ve iyilik kartları biriktiren öğrencilerimize hediyeler verildi.

Okul aile birliğimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Ara

Okulumuz öğrencileri için filim izleme etkinliği düzenlendi. "Yılkı Atı Doru " filimini izlediler.

Ara

Geleneksel Gölge oyunumuz olan Hacivat Karagöz oyunu öğrencilerimize etkinliklerle tanıtıldı.Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

Duygu Çelik Hocamıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Türkçe öğretmenimiz rehberliğinde düzenli olarak okuma saati yapıyor. Okudukları kitapların özetini çıkarıp arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.

Duygu hocamıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.