Öğretmenlik mesleğinin temel değerlerinden olan sevgi, şefkat, merhamet, fedakârlık konulu söyleşi gerçekleştirildi.  Öğretmenliğin sevgi, şefkat, merhamet gibi duygusal değerler üzerine bina edildiği vurgulandı.

Sınavlarda ve okul başarısında kitap okuma alışkanlığının etkisi bilinen bir gerçektir. Okuma alışkanlığı kazanan öğrenciler daha başarılı olmaktadır. ""Al götür, Oku getir." sloganı ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik olarak sınıf kitaplıkları kuruldu. Okul kütüphanesinde okuma saatleri etkinliği düzenlendi.

Sportif etkinlikler kapsamında sınıf takımları oluşturuldu. Sınıflar arası turnuvalarla sporun kardeşliği, birlik ve beraberliği artırmadaki önemi vurgulandı.

Ekm

"Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında okul olarak  "Mevlid  Kandili" programı düzenlendi.

Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin 1450. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda slavat-ı şerifeler, şiirler okundu, ilahiler söylendi,  sinevizyon gösterisi yapıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Sen Muhammed'ül-Eminsin ve güzelsin

Sen Hakk'ın seçtiği son peygambersin

Seni bilmeyenler, Hakk'ı nerden bilsin?

Sen gönüllerin sultanısın, Sultanım benim.

Ekm

15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminin milletimiz tarafından başarısızlığa uğratılması okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle yâd edildi.

Bu güzel ülke, artık, 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür.

15 temmuz bir milletin direniş destanıdır.

15 temmuz halkın zaferidir.

15 temmuz kahramanlığın diğer adıdır.

15 temmuz yıllarca konuşulacak bir gündür.

15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor , Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz Zaferimiz kutlu olsun !

Eyl

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı'na "Merhaba" diyerek başlayan okulumuzda ilköğretim haftası kutlamaları coşkuyla kutlandı.

Okul rehber öğretmenimiz Kübra ÜNAL tarafından "Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları." konusunda seminer faaliyeti gerçekleştirildi.

Seminerin planlaması ve gerçekleşmesini sağlayan rehber öğretmenimiz Kübra ÜNAL 'a teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Şehitlerini Anma günü okulumuzda çeşitlitli etkinliklerle anıldı.

Etkinlikler kapsamında zoom programı üzerinden anma programı düzenlendi. Okul panomuz düzenlendi.

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, ruhları şâd olsun.

Bastığın yerleri 'toprakdiyerek geçmetanı!

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.

Ock

"Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi tüm Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip okullarında uygulanmak üzere hayata geçirilmektedir."

Ara

Uzaktan eğitim sürecinde veli bilgilendirme toplantıları yapıldı. Zoom programı üzerinden gerçekleştirilen toplantılarda şu konulara değinildi;

• - Uzaktan eğitim faaliyetleri hakkında bilgilendirme,
  • - Whatsap grupları hakkında açıklamalar,
  • - LGS sınavına yönelik çalışmalar,
  • - Kitap okumanın başarı üzerinde etkisi,
  • - İnternet  Ve Sosyal Medyanın Bilinçli Kullanımı,
  • - Uzaktan eğitim sürecinde evlerde yapılabilecek çalışmalar,
  • - Canlı ders sürecinin değerlendirilmesi ve açıklamalar,

Ortaokulu Okul Aile Birliği  Olağan Genel Kurulu toplantısı 03.11.2020 tarihinde yapıldı. Yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Yönetim kurulu üyeleri toplantısı sonrası görev dağılımı şu şekilde oluşmuştur:

Başkan: Hatice OKUTAN

Başkan Yardımcısı: Nadire  DANACI

Muhasip Üye: Tuba YILMAZ

Sekreter: Hanife ŞAHSİ

Üye: Macit maden

LGS hazırlıkları kapsamında sekizinci sınıf öğrencileri deneme sınavına katıldı.

LGS hazırlıkları kapsamında öğrencilerimizin sınavlara yönelik motivasyonlarını artırmak üzere Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra ÜNAL tarafından  sunum yapıldı.

Rehberlik öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

"Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında okul olarak zoom programı üzerinden "Mevlid  Kandili" programı düzenlendi.

Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin 1449. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda slavat-ı şerifeler, şiirler okundu, ilahiler söylendi,  sinevizyon gösterisi yapıldı. salavat-ı şerife okuma etkinliğine katılanlar arasından kura ile seçilenlere hediye verildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Sen Muhammed'ül-Eminsin ve güzelsin

Sen Hakk'ın seçtiği son peygambersin

Seni bilmeyenler, Hakk'ı nerden bilsin?

Sen gönüllerin sultanısın, Sultanım benim.

Öğrenci Ve Velilerimizin Yüz Yüze Eğitimde

Dikkat Etmesi Gereken Hususlar